У молодіжного міськвиконкому нав’язлива ідея — конкурси краси. Франківці знову змушені «насолоджуватися» обранням «містерів»

В Івано-Франківську знову пройде конкурс краси, правда, за звання «най най най» змагатимуться чоловіки. Конкурс приурочений Міжнародному жіночому дню і, за задумом організаторів, «має подарувати приємні емоції слабкій статі».

До речі, про організаторів. Особливо думати не треба, аби здогадатися, хто ж виступає його організатором. Звичайно ж, молодіжний міськвиконком (складається враження, що молодь у нас цікавиться виключно конкурсами краси, бо інших помітних акцій, на жаль, вони не організовують) і, звичайно ж, під патронатом міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса (в якого душа, як у справжнього європейського мера, тяжіє до всього прекрасного).

Учасниками конкурсу «Містер Івано-Франківськ» стануть представники кожного вищого навчального закладу міста Івано-Франківська. Двоє з них цього року вже стали кращими серед студентів своїх вишів – це представник з Івано-Франківського технічного університету нафти і газу та Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. До речі, стосовно конкурсу краси в університеті нафти і газу. Кажуть, що за сумою балів там мав перемогти студент не української національності. Проте, говорять, що член журі Ганна Крисюк, переконала інших членів журі, що не можна віддавати перемогу нетутешньому, адже це не патріотично.

Організатори кажуть, що «Містер Івано-Франківськ 2010» дасть можливість виявити серед студентів вищих навчальних закладів розумних, талановитих, справжніх джентльменів. Хлопці змагатимуться у п`яти конкурсах: «Представлення (вихід)», «Показовий номер» (домашнє завдання), «Діловий стиль», «Питання–відповідь», «Топлес» (от цей конкурс точно виявить і розум і джентельменські навики і талант, питання на засипку, яких саме талантів шукають організатори конкурсу). Тому переможцем конкурсу стане людина з відмінними манерами, хорошою ерудицією та привабливою зовнішністю.

Проте, організатори на досягнутому обіцяють не зупинятися. У червні цього року планується проведення конкурсу чоловічої краси «Містер Західної України», в якому за звання найкрасивішого чоловіка змагатимуться представники західних областей нашої держави.



Довідка


Конкурс краси «Містер Івано-Франківськ 2010» відбудеться 4 березня 2010 року о 17.00 в Муніципальному центрі дозвілля під патронатом міського голови Віктора Анушкевичуса. Організатором заходу є Молодіжний міськвиконком, співорганізатори – управління у справах сім`ї, молодіжної та гендерної політики, Муніципальний центр дозвілля.

old_editor, 22.02.2010 20:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини