Мамочки, яким не виплачують допомогу на дітей, готові вийти на масові акції протесту

Мами, які виховують дітей віком до трьох років заявляють, їм не виплачують допомогу по догляду за дітьми. З такою проблемою жінки звернулися до прем’єра Миколи Азарова, вони пишуть свої запитання на його офіційній сторінці у «Фейсбуці».

Матері, зокрема, говорять про те, що по всій Україні «дитячі гроші» не виплачують. Дійшло до того, що мами навіть не мають грошей для того, щоб нагодувати свої малят чи купити їм одяг.

 «В Івано-Франківську теж затримують виплати при народженні. За відсутності виплат на дитину я вже останній тиждень харчуюсь переважно теплою водою і хлібом. Бо не можу собі дозволити доїдати дитячу кашу - її мало, варю лише малому. Я тепер зате важу менше, ніж колись в 9-му класі», - пише Ольга Васілів.

Підтримують Ольгу і жінки з інших регіонів. Вони пишуть, що навіть не уявляють, як вирішити проблему. Окрім того, вони цікавляться, чи отримали свої зарплати міністри та народні депутати. Більше того, мами погрожують Азарову масовими акціями протесту, якщо найближчим часом дитячі гроші не будуть виплачені.

«Если до вечера мамы в Украине не получат заслуженных выплат с понедельника ждите митинга!!! Я думаю, миру будет интерестно наблюдать мам с колясками и плакатами по всем городам Украины!», - написала Христина Сабат.

Її ініціативу підхопили і інші жінки та їх чоловіки. Вони готові вийти на протести, навіть з колясками приїхати в Київ, щоби глянути в очі Азарову.

Леся, 16.10.2013 11:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини