Відновлення «Фронту Змін» - це далекограюча технологія політичної дискредитації одного з реальних кандидатів на посаду президента в 2015 році – Юрій Романюк

Відновлення партії «Фронт Змін» суперечить нормам здорового політичного глузду.

Так в коментарі «Малакаві» прокоментував відкритий лист нардепа Андрія Павелка до Арсенія Яценюка з вимогою відновити партію, депутат обласної ради Юрій Романюк.

За його словами, основним лідером, таким собі важковаговиком у «Фронті змін» був саме Арсеній Яценюк, без нього партія не матиме жодних шансів.

«Оновлений «Фронт Змін» буде штучним диванним проектом, яких в Україні є понад двісті. Роль цих партій, їх політична вага і значення обмежуються кімнатою, в якій генеруються такі «мега-проекти», - каже Юрій Романюк.

За його словами, за звертанням Павелко до Яценюка і за бажанням відновити партію «Фронт Змін», очевидно, стоїть влада, яка хоче створити такий собі псевдо опозиційний проект.

«На мій погляд, тут більше відчувається рука Банкової, Льовочкіна, аніж реальна ініціатива «мас». Це далекограюча технологія політичної дискредитації одного з реальних кандидатів на посаду президента в 2015 році. Це удар по Арсенію Яценюку», - каже Юрій Романюк.  

Леся, 04.10.2013 15:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини