Чи є життя після 29 листопада 2013 року? – запитує Юрій Романюк

Асоціація з ЄС, як консервація тоталітаризму та диктатури!

Режим імітує щире бажання терміново встигнути скочити в останній вагон Асоціації, який відбуває зі станції Вільнюс 27/28 листопада. Наступний рейс лише після 2015 року. Після президентських виборів. Не раніше!

Про це пише на своїй сторінці у «Фейсбуці» депутат обласної ради Юрій Романюк.

«Росія, на чолі з Путіним, як партизани ковпаківці, відриває колії залізниці на шляху між станціями: Київ (тоталітарний) - Вільнюс (європейський).
У режиму є можливість заскочити в асоціацію, виконавши на цьому шляху 4 принципових беззастережних категоричних вимог ЄС!
1) Припинити політичне судочинство (застосування кримінальних репресій проти опозиції, вибіркове судочинство, реформування судів...);
2) Реформувати законодавство про прокуратуру, позбавивши її права - головного інквізитора режиму;
3) Реформувати виборче законодавство до вимог і критеріїв прийнятних до погодження і сприйняття Венеціанською Комісією;
4) Беззастережне звільнення політичного вязня Європи №1 - Юлії Тимошенко»,
- пише Романюк.

За його словами, якщо допустити, що ВФЯ виконає усі чотири зобовязання та умови, то чи стане після підписання договору про Асоціацію між Україною та ЄС наш режим "з людським обличчям"?

«Настає 29 листопада:

1) Чи стала Україна та її режим демократичним? (НІ!)
2) Чи перестане Беркут і ОМОН трощити намети опозиції на Хрещатику і Майдані, на майданах всієї держави? (НІ!)
3) Чи настане Свобода слова на головних дезінформаційних каналах країни? (НІ!)
4) Чи перестануть блокувати половину Києва та інших обласних центрів, під час проїзду по ньому "Властилина Міжегіря"? (НІ!) 
5) Чи перестануть єнакіївські та макіївські ПРихильники ЄС дерибанити Бюджет-2014 року, такими ж ударними темпами і масштабами, як у текучому 2013 році? (НІ!)
6) Чи перестануть творитися чорні схеми відкатів на тендерах 2014 року? (НІ!!!)
7) Чи з"являться у наступному році достатні бюджетні асигнування на закупівлю в достатній кількості: інсуліну для діабетиків? прививок для немовлят? ліків проти СНІДУ та сухоти? ліків для онкохворих?  (НІ!)
 Чи зявиться у 2014 році на дорогах країни асфальт? (НІ!)
9) Чи подешевшає після Асоціації та погодження угоди про видобуток сланцевого газу на Прикарпатті компанії "Шеврон" газ для населення? (НІ)
10) Чи перестане у 2014 році міліція катувати людей? (НІ!)
11) Чи стануть у 2014 році прокурори кращими аніж у 2013 році? (НІ!)
12) Чи перестануть в українських тюрмах і ЗОНАх у 2014 році тюремники мордувати вязнів, знущатися над ними, поширювати сухоту/туберкульоз, торгувати наркотою і спиртними напоями, мобілками, приводити у камери дівчат, тощо..? (НІ!)
13) Чи зросте рівень життя простого маленького українця, його доходи, купівельна спроможність? (НІ!)
14) Чи зменшиться рівень корупції в державі? Державних органах влади, правоохоронних, в судах, на митниці, прокуратурі, в адміністраціях та кабінетах дрібних чиновників? (НІ!)
15) Чи будуть чесними і законно проведеними довибори у місцеві ради всіх рівнів до 2015 року? Чи будуть чесними ПРезидентські вибори 2015 року? Чи будуть чесними і прозорими місцеві вибори 2015 року? (НІ!!!)

А далі, кожен доповнює цей логічний ланцюжок самий і робить свої власні висновки!»
, - пише Романюк.

Леся, 23.09.2013 09:21



Вибір редакції

Найпопулярніші новини