На Прикарпатті з’явились автомобілі-двійники

Недбалість при купівлі транспортних засобів змушує івано-франківців потрапляти у грошові афери. Перебиті номерні знаки, автівки-двійники та автомобілі сумнівного походження продовжують купувати українці, через небажання перевірити на легальність своє придбання у Державтоінспекції.

Так, днями, на автодорозі Стрий-Чернівці інспектор ДПС зупинив автівку за перевищення швидкості. Водій «Фольксвагена» пред’явив водійські права та документи на авто. Під час перевірки свідоцтва про реєстрацію, виявилось, що номер кузова не співпадає із номером вписаним у свідоцтво.

З даного приводу власник нічого не зміг пояснити. 28-річний чоловік розповів, що придбав авто близько року тому на львівському авторинку, відтак не звернувся до Державтоінспекції, щоб перевірити легальність свого придбання. До з’ясування обставин транспортний засіб помістили на арешт майданчик.

Державтоінспекція звертається до тих, хто запланував купівлю автомобіля: завчасно звертайтесь в органи ДАІ, аби провести звірку автівки по базах даних, щоб не купити «шило в мішку» та не потрапити в конфлікт із Законом.

Леся, 17.09.2013 09:52



Вибір редакції

Найпопулярніші новини