Юрій Дерев’янко перерахував матеріальну допомогу на оздоровлення в сумі 35 тисяч гривень Надвірнянській центральній районній лікарні

Народний депутат Юрій Деревянко перерахував матеріальну допомогу на оздоровлення в сумі 35 тисяч гривень Надвірнянській центральній районній лікарні.

Про це повідомила прес-служба депутата. Щороку на оздоровлення кожного депутата Верховної ради України держава виділяє близько 35 тисяч гривень. Цього року допомога склала 35094 гривні. Всі свої “оздоровчі” народний депутат Юрій Деревянко передав на потреби Надвірнянської ЦРЛ. Погоджено, що ці гроші підуть на заміну вікон у дитячій лікарні.

Це не перша допомога Юрія Деревянка Надвірнянській дитячій районній лікарні.

Свого часу Юрій Деревянко підтримував лікарню як депутат Івано-Франківської обласної ради та засновник Всеукраїнського благодійного Фонду. Зокрема, допоміг у ремонті відділення інтенсивної терапії. Ставши народним депутатом, продовжує допомагати медичним закладам рідної Надвірнянщини та Прикарпаття.

У квітні цього року народний обранець передав свою депутатську зарплату за три місяці на обладнання для Богородчанської центральної районної та Яремчанської міської лікарень. У травні коштом депутатської зарплати Юрія Дерев'янка та з допомогою благодійного Фонду у реанімаційному відділенні Надвірнянської дитячої лікарні замінили вікна. Тепер роботи із встановлення нових вікон задля створення у лікувальному закладі потрібного температурного режиму продовжать і в інших відділах.

Надвірнянська дитяча лікарня обслуговує 30 тисяч дітей району. Кожного року у медичному закладі лікуються близько трьох тисяч дітей.

Леся, 10.09.2013 13:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини