В Івано-Франківській міській дитячій лікарні й надалі працює спеціальна комісія

В Івано-Франківській міській дитячій лікарні й надалі працює спеціальна комісія, щоправда за попередніми даними вже можна зробити висновки, що інформація про те, що в цьому лікувальному закладі дітей уражає якась невідома кишкова інфекція – неправдива. 

Таку інформацію розповсюдила мама хворої дівчинки, яка потрапила в лікарню з пневмонією, а пізніше в неї почалися блювота та діарея. Проте медики поставили діагноз запалення кишкового тракту і протягом всього часу надавали дівчинці висококваліфіковану медичну допомогу. На сьогодні дитину доліковують в Івано-Франківській обласній клінічній інфекційній лікарні.  Стан дівчинки стабільний, за словами мами хвора почувається значно краще, не температурить, їсть, достатньо п’є.

Завідувач першим соматичним відділенням Івано-Франківської міської лікарні Олена Фофанова каже, що звинувачувати медиків у халатності й антисанітарії є не розумно і не правильно, адже кожен фахівець знає, що такий перебіг хвороби можуть викликати різні чинники.
Окрім спеціальної комісії, яка зараз працює в Івано-Франківській міській дитячій лікарні, це питання контролює й департамент охорони здоров’я облдержадміністрації. 

Прес-центр ДОЗ ОДА

Леся, 15.03.2013 09:33



Вибір редакції

Найпопулярніші новини