Ще одна мама про лікарню на Чорновола: дитині стає гірше, такого жахливо ставлення лікарів до пацієнтів, я ще не бачила

Дев’ятирічного Андрійка швидкою забрали в лікарню на Чорновола в кінці минулого тижня. Забирали з високою температурою і рвотою.

«Блював він останній раз у швидкій допомозі. Кілька днів у лікарні, начебто, справи йшли на кращі. Але вчора дитині стало різко гірше, вона знову почала блювати, плюс до цього додався понос», - розповідає жінка.

Обурює її ставлення лікарів до пацієнтів.

«Карточка моєї дитини стоїть у папці «важкі хворі». Очевидно, лікар таких дітей мав би оглядати навіть у вихідні дні. Вчора цілий день ми чекали лікаря. Ввечері я бачу, що дитині стає гірше. Прошу медсестер, щоб вони покликали чергового лікаря. Медсестри заявили, що лікар не може підійти, бо зайнятий. І так вісім раз. Врешті медсестра принесла якийсь список із ліками. Сказала, що подзвонила лікареві, і він по телефону продиктував, що купити для того, щоб прокапати дитину. Я сказала, що нічого купувати не буду, бо як то робити назначення, не бачивши ні дитину, ні історію її хвороби. Аж десь близько десятої вечора, черговий лікар знайшов час, щоб зустрітися зі мною, подивитися карточку дитини і зробити назначення», - розповідає жінка.

За її словами, такого жахливого ставлення лікарів та медсестер, вона ще не бачила.

«Треба постійно ходити і благати, щоб дитину прокапали. Раз приходиш, просиш, дівчата, давайте прокапаєм дитину, адже є назначення. Відповідь: ми зараз зайняті, пізніше. Приходиш пізніше: добре, добре, але зараз ми не маємо коли. І так ходиш цілий день і просиш, щоб медсестри зробили те, що призначив лікар», - розповідає жінка.

Окрім того, вона говорить, що в лікарні страшна антисанітарія «Таракани, як коні, і це в лікарні».

Леся, 11.03.2013 09:55



Вибір редакції

Найпопулярніші новини