В Івано-Франківську засудили чоловіка, який схиляв неповнолітніх до вживання наркотиків

В Івано-Франківському міському суді завершено розгляд справи учня одного із професійних ліцеїв обласного центру Прикарпаття, якого обвинувачували у схилянні неповнолітніх осіб до вживання наркотичних засобів.

Івано-Франківським міським судом винесено вирок у справі раніше не судимого мешканця Івано-Франківська, 1995 року народження, який схиляв до вживання особливо небезпечного наркотичного засобу «марихуани» чотирьох неповнолітніх осіб (1995 -1997 р.н.).

У своїх показах в суді, підсудний розповів, що у Новорічну ніч з 31.12 2012 на 01.01. 2013 року, перебуваючи в одному із будинків по вулиці Незалежності, що у Івано-Франківську, він запропонував своїм неповнолітнім знайомим вжити через так званий «бульбулятор» (саморобний пристрій для викурювання, який складається із двох пляшок) наркотичний засіб «марихуану».

У суді обвинувачений свою вину визнав повністю та щиро розкаявся, а також просив суд його суворо не карати.

Враховуючи той факт, що підсудний до кримінальної відповідальності раніше не притягався, а також те, що на момент вчинення злочину обвинувачений ще не досяг повнолітнього віку, суд призначив івано-франківцю іспитовий строк терміном один рік шість і місяців. Крім того, йому періодично доведеться з’являтися до для реєстрації в органи кримінально-виконавчої системи.

Леся, 06.09.2013 09:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини