В Івано-Франківську відбудеться „Фестиваль Дитячого Дозвілля”

22 вересня 2013 року на Вічевому майдані Івано-Франківська відбудеться «Фестиваль Дитячого Дозвілля 2013-2014». Ініціатором проведення фестивалю є комунальне підприємство «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр».

„Такий фестиваль необхідний для Івано-Франківська. Адже для батьків це можливість довідатися, які саме дитячі гуртки існують в нашому місті, куди можна відвести дитину. А діти, відповідно, протягом дня матимуть змогу спробувати себе у найрізноманітніших видах мистецтва та спорту. Зможуть зрозуміти, що вільний час можна проводити цікаво, спілкуючись з однолітками, а не лише граючись в комп’ютерні ігри”, – розповідає керівник «Івано-Франківського міського рекламно-інформаційного центру» Вікторія Шахоріна.

Мету фестивалю організатори визначили чітко: потрібно згуртувати дітей, спонукати їх до творчого, спортивного та духовного розвитку. А також необхідно презентувати можливості дитячого дозвілля в Івано-Франківську. Впродовж дня Вічевий майдан перетвориться на великий майданчик талантів. Завітавши на «Фестиваль Дитячого Дозвілля 2013-2014», івано-франківці зможуть ознайомитись із роботою спортивних секцій та гуртків – від художнього, вокального, хореографічного, мовного, до технічного, природничого, туристичного тощо.

Також усі бажаючі матимуть можливість безкоштовно взяти участь у майстер-класах, різноманітних конкурсах, отримати цікаві подарунки, дізнатися про корисне дозвілля для дітей, яке діє в Івано-Франківську і, звичайно, записати свою дитину на гурток, який їй найбільше сподобався.

На Фестивалі діти зможуть сконструювати свою першу механічну іграшку, навчитись ліпити з глини, взяти кілька уроків з танцю чи просто з користю провести час. Під час „Фестивалю Дитячого Дозвілля” діятимуть показові майданчики: виступатимуть інструментальні, вокальні та народні колективи; виступи з бальних та сучасних танців, вистави та конкурси.

„Незабаром у Івано-Франківську розпочне свою роботу „Дитяча телестудія”, де діти зможуть спробувати себе в ролі телеведучих. І усі ті, хто зареєструється гостями Фестивалю та спробує себе в майстер-класах, конкурсах та ін., окрім подарунків та безкоштовних пробних відвідувань приватних секцій міста, стане членами цієї студії», – повідомляє заступник директора КП «Івано-Франківського міського рекламно-інформаційного центру» Зоряна Підхомна.

Ініціатори проведення такого незвичного для Івано-Франківська фестивалю обіцяють – одним спортивно-мистецьким заходом свято не обмежиться. Для усіх небайдужих та ініціативних дітей і батьків міста заплановано ще багато цікавих подій. Усі вони триватимуть протягом року. А одразу після завершення фестивалю буде надрукований яскравий „Довідник дитячого дозвілля” з переліком всіх секцій та гуртків, які діють у Івано-Франківську. Цей довідник організатори свята роздадуть у школах міста. А отже, кожна дитина зможе обрати, який гурток їй цікаво буде відвідувати.

Леся, 05.09.2013 15:26



Вибір редакції

Найпопулярніші новини