В Івано-Франківську в чергове пройдуть «Свято хліба» та «Прикарпатський вернісаж»

1 вересня 2013 року в Івано-Франківську на майдані Шептицького відбуватиметься традиційне «Свято хліба» - виставка-ярмарок хлібобулочних та кондитерських виробів, яке супроводжуватиметься театралізованим дійством, концертом та цікавими майстер-класами.

Цьогоріч свою продукцію та ексклюзивні вироби, виготовлені спеціально до свята, представлятимуть понад 20-ть пекарів та кондитерів з Івано-Франківська та районів області, а також зі Львова й Тернополя. Кожен учасник матиме свій дегустаційний стіл та святково оформлений стенд з хлібними та кондитерськими виробами.

Окрім того, вже не перший рік організатори конкурсу обиратимуть «Кращий коровай» та «Кращий торт», відповідно вшановуючи найкращого пекаря та кондитера серед учасників свята.

Новинкою цьогорічхліба» стане відтворення старовинного процесу виготовлення хліба – від помолу борошна та замісу тіста до випікання хліба.

Одночасно з «Святом хліба» на вулиці Низовій та у Бастіоні проходитиме традиційна виставка-ярмарок декоративно-ужиткового мистецтва «Прикарпатський вернісаж».

Леся, 14.08.2013 12:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини