Цьогоріч вже оздоровились майже 96 тисяч прикарпатських дітлахів

Оздовча кампанія на Прикарпатті триває. Загальна кількість дітей, які фактично охоплені оздоровленням та відпочинком становить 95 тисяч 924 особи, а це становить більше ніж 91% від запланованої кількості. З них 65 тисяч 24 дитини з пільгових категорій.

Про це повідомили під час засідання Координаційної ради з питань оздоровлення та літнього відпочинку дітей, що відбулася сьогодні під головуванням заступника голови Івано-Франківської ОДА Романа Іваницького.

Станом на 01.08.2013 у 15 стаціонарних закладах оздоровлення Прикарпаття вже оздоровились 24 тисячі 595 прикарпатських дітлахів.

Кампанія оздоровлення та літнього відпочинку дітей триває.

«Сьогодні ми підводимо проміжні підсумки оздоровчої кампанії 2013 року, – зазначив заступник голови ОДА Роман Іваницький. – Президент України поставив чітке завдання перед місцевими органами влади – забезпечити якісне оздоровлення дітей і для виконання цього завдання ми маємо усі можливості. Обласною державною адміністрацією, районними державними адміністраціями, виконавчими комітетами міських рад міст обласного значення здійснюється своєчасне, ритмічне та в повному обсязі фінансування заходів із оздоровлення та відпочинку дітей згідно бюджетних програм. Питання оздоровлення і відпочинку дітей області перебуває на постійному контролі голови обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка».

         71 тисяча 329 дітей, станом на 1 серпня 2013 року, відпочили у пришкільних таборах, таборах праці і відпочинку, наметових містечках.

Найвідповідальніше до питання оздоровлення дітей поставились представники влади Богородчанського та Верховинського району. Тут відповідно до офіційних даних планування, виконано показники, відповідно 114,63% та 99,91%

Леся, 14.08.2013 09:52



Вибір редакції

Найпопулярніші новини