Прокуратурою Богородчанського району проводиться перевірка у відділі освіти Богородчанської РДА

Прокуратурою встановлено, що у деяких навчальних закладах Богородчанського району не дотримуються санітарно-гігієнічні норми харчування та перебування дітей, що породжує скарги батьків школярів до органів влади району. 

У зв’язку з цим, прокуратурою проводиться перевірка у відділі освіти Богородчанської РДА.

Встановлено, що працівники Богородчанського міжрайонного управління Держсанепідслужби в області перед початком нового навчального року провели обстеження всіх шкіл району та видали відповідні дозволи на початок проведення навчального процесу у всіх 40 денних загальноосвітніх закладах,  де станом на 01.09.2013 навчається 7922 учня.

В ході проведення перевірки буде з’ясовано чи дотримувались вимог  законодавства  посадові особи відділу освіти Богородчанської РДА та Богородчанського міжрайонного управління Держсанепідслужби в області щодо створення відповідних умов навчання та раціонального харчування дітей у школах. Крім цього, буде з’ясовано чи  забезпечено належним чином навчальні заклади технологічним обладнанням і меблями для класів, а дітей шкільним приладдям, підручниками, безпечність спортивних споруд і майданчиків, їх відповідність технічним вимогам.

Про результати вказаної перевірки буде повідомлено додатково. 

Леся, 03.09.2013 16:39



Вибір редакції

Найпопулярніші новини