Сьогодні у школах міста пролунали перші дзвоники

Сьогодні в Україні відзначають День знань. Новий навчальний рік стане по-справжньому особливим не тільки для першокласників, які вперше сядуть за парти, а і для учнів других та п’ятих класів. Справа у тому, що другокласники та п’ятикласники, починаючи із цього навчального року, будуть вивчати нові предмети. Так, у другому класі вже до звичних предметів додасться новий - «Сходинки до інформатики», а у п’ятому класі – інформатика та друга іноземна мова. За словами директора школи №18 Дмитра Чміля, п’ятикласники школи №18 у якості другої іноземної мови будуть вивчати німецьку мову.

До речі, цього року у школі №18 знову повний аншлаг із першокласниками. Цього року за парти сядуть аж 156 першачків, загалом у школі навчається 1358 учнів. Зрозуміло, що батьки прагнуть віддати на навчання дітей у школу №18 не тільки тому, що вона вважається однією із найбільших в місті, а й тому, що тут працює професійний колектив вчителів.

За словами Дмитра Чміля, цьогоріч всі випускники-медалісти, які закінчили школу, підтвердили свій рівень знань на ЗНО. Майже всі випускники стали студентами вишів, і не тільки в рідному Івано-Франківську, і у Харкові, Одесі, Львові, Тернополі, Києві та навіть у Польщі.

Окрім того, школа готова до нового навчального року, всі класи підготовлені до навчання – зразково, такі дані спеціальної комісії виконкому, яка перевіряли готовність шкіл до початку навчання.

Леся, 01.09.2013 11:56



Вибір редакції

Найпопулярніші новини