Повний текст своєї Заяви на ім’я голови Івано-Франківського міського суду, з приводу факту злочину - Юрій Романюк

07 серпня 2013 року

Голові Івано-Франківського міського суду
Івано-Франківської області
76000, м. Івано-Франківськ, 
вул. Грюнвальдська, 11 

Романюк Ю.Д. 
вул. Театральна, 
м. Коломия, 78200

Справа № 344/7772/13-ц
Головуючий суддя Ковалюк І.П.

                                                                                   ЗАЯВА

29 липня 2013 року було прийнято рішення по справі №344/7772/13-ц за позовом Івано-Франківської обласної організації Партії регіонів, Івано-Франківської обласної молодіжної громадської організації «Молоді регіони» до Романюка Юрія Дмитровича про захист ділової репутації, спростування недостовірної інформації та відшкодування моральної шкоди.
Головуючим суддею Ковалюк І.П. в залі судового засідання було проголошено вступну та резолютивну частини рішення по справі №344/7772/13-ц за позовом Івано-Франківської обласної організації Партії регіонів, Івано-Франківської обласної молодіжної громадської організації «Молоді регіони» до Романюка Юрія Дмитровича про захист ділової репутації, спростування недостовірної інформації та відшкодування моральної шкоди, а також повідомлено, що повний текст рішення буде виготовлений 05 серпня 2013 року.
Зважаючи на дане, мій представник неодноразово в усному порядку звертався 05, 06 та 07 серпня 2013 року до секретаря судового засідання Ковалюк І.П., з проханням надати йому копію повного тексту судового рішення, однак станом на даний час повний текст рішення мною отримано не було.

Відповідно до ст. 218 ЦПК України рішення суду або його вступна та резолютивна частини проголошуються негайно після закінчення судового розгляду і прилюдно, крім випадків, встановлених цим Кодексом. Головуючий роз’яснює зміст рішення, порядок і строк його оскарження. У разі проголошення у судовому засіданні тільки вступної та резолютивної частини судового рішення суд повідомляє, коли особи, які беруть участь у справі, зможуть ознайомитися з повним рішенням суду.
Після проголошення рішення суд, який його ухвалив не може сам скасувати або замінити це рішення.
Частиною 3 ст. 209 ЦПК України передбачено, що у виняткових випадках залежно від складності справи складання повного рішення може бути відкладено на строк не більш 
як п'ять днів з дня закінчення розгляду справи, але вступну і резолютивну частини суд має проголосити в тому самому засіданні, в якому закінчився розгляд справи. 
Згідно ч.2 ст. 222 ЦПК України копії повного рішення суду видаються особам, які брали участь у справі, негайно після проголошення такого рішення. У разі проголошення тільки вступної та резолютивної частин судового рішення, особам, які брали участь у справі і були присутні у судовому засіданні, негайно після його проголошення видаються копії судового рішення із викладом вступної та резолютивної частин.
Враховуючи вище викладене, - прошу Вас:
1. прийняти дану заяву до відома та вжити необхідних заходів з метою усунення порушень законодавства;
2. вжити необхідних заходів для реалізації мого законодавчо закріпленого права на отримання повного тексту судового рішення по справі.

Леся, 08.08.2013 11:39



Вибір редакції

Найпопулярніші новини