Завтра у Франківську пікетуватимуть УМВС в Івано-Франківській області

В четвер, 4 липня о 11.00 в Івано-Франківську на вулиці Сахарова перед будівлею УМВС в Івано-Франківській області відбудеться акція «Ще трохи і вибухне!».

 Івано-франківські «Анонімуси» у масках Гая Фокса вийдуть до стін обласної міліції, аби сказати: «ДОСИТЬ!». Молоді люди проти свавілля правоохоронних органів та виступлять в підтримку народного бунту у Миколаєві.

Також франківці вимагатимуть відставки міністра внутрішніх справ та чесного розслідування конфлікту в Врадіївці.

Захід відбудеться без використання будь-якої політичної символіки, всі, хто її візьме вважатиметься провокатором.

Додамо, що ідентичні акції протесту уже відбулися в Києві та відбуватиметься по всій Україні.

 

 

ЗАЯВА ініціативної групи

 

«Ми підтримуємо людей, що вимагають справедливості та щоб винних покарали!

У Миколаєві справжній народний бунт. Два «звіра в погонах» зґвалтували і побили 29-річну жінку. Люди розгромили місцевий відділок міліції. Судова система і прокуратура намагається «відмазати» правоохоронців.

За декілька днів перед цим в Києві двоє працівників СБУ з «клубними дівчатами» на автомобілі «Infiniti» з швидкістю 170 км за годину вчинили ДТП. Офіційна версія – дівчина, що була в автомобілі була свідком і працівник СБУ на «Infiniti» їхав виконувати службові обов’язки.

Перелічувати подібні факти можна довго. Але і нам, і Вам це давно набридло. Пора виходити і заявляти про це, а не бути армією хом’ячків!

Тому ми говоримо: «ДОСИТЬ!». Це терпіти більше не можна. Керівництво МВС, яке допускає подібні злочини і є інструментом у руках злочинного режиму, повинне нести покарання, як і кожен рядовий міліціонер та чиновник, що порушує закон»

Захід відбудеться без використання будь-якої політичної символіки. Всі, хто її візьме, вважатиметься провокатором.

Леся, 03.07.2013 20:00



Вибір редакції

Найпопулярніші новини