Івано-Франківська область отримає 11,281 млн. грн. на погашення кредиторської заборгованості минулих років

Народним депутатом України Володимиром Шкварилюком, 4 червня 2013 року було подано депутатське звернення  Прем’єр-міністру України Миколі Азарову, щодо коригування спрямування коштів стосовно будівництва районної лікарні в м. Галич та районної поліклініки в м. Коломиї.

Основна проблема полягала в тому, що будівництво цих двох об’єктів у 2012 році фінансувалося за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, а після переведення фінансування на іншу бюджетну програму в обласному казначействі станом 01.01.2013 р. зареєстрована заборгованість в сумі 10199,507 тис. грн. за програмою «Державні капітальні видатки, що розподіляються Кабінетом Міністрів України». Внаслідок цього казначейські рахунки були заблоковані і фактично припинилося фінансування будівельних організацій, що виконували роботи на вказаних об’єктах.

Народний депутат України Володимир Шкварилюк як секретар Бюджетного комітету Верховної Ради України, звернувся з проханням, видатки у сумі 15776 тис. грн., що погоджені з Бюджетним комітетом, спрямувати наступним чином:

10199,507 тис. грн. на погашення кредиторської заборгованості за виконані будівельні роботи на лікарні в м. Галич і поліклініці в м. Коломиї;

1081, 493 тис. грн. на завершення будівництва загальноосвітньої школи в селищі Солотвино Богородчанського району;

4000 тис. грн. на реконструкцію технічної майстерні під спортивний зал у м. Тлумач;

495 тис. грн. на капітальний ремонт дитячого садка в с. Ганьківці Снятинського району.

На депутатське звернення було отримано відповідь від Міністерства фінансів України (копія додається), згідно якої пропонується спрямувати кошти в обсязі 11,281 млн. грн. на погашення кредиторської заборгованості минулих років по окремих об’єктах та на завершення будівництва та введення в експлуатацію загальноосвітньої школи  у селищі Солотвино Богородчанського району.

Леся, 03.07.2013 14:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини