«Новорічний шумахер» каже, що не він винен у аварії

В Івано-Франківському міському суді, врешті розпочалось слухання по-суті справи Андрія Прядка, якого івано-франківці більше знають під прізвиськом «новорічний шумахер».

На початку засідання представник потерпілої сторони озвучив цивільний позов до підозрюваного Прядка. У позові зазначається дві суми: 1) 26 951,56 грн. – сума матеріальних збитків і 2)350 000 грн. – сума моральної компенсації.

На що Прядко відповів, що цивільний позов він не визнає повністю. Адже не є винуватцем ДТП.

Під час судового слідства чоловік потерпілої зазначив, що на лікування дружини сім’я вже витратила близько 60 000 гривень, а скільки ще буде потрібно на реабілітацію йому не відомо. Крім того через даний нещасний випадок ні він ні його дружина на цей момент не працюють – вона за станом , а він через те, що доглядає її.

Про те батько підозрюваного, вже відшкодував потерпілій 35 000 гривень, цей факт підтвердив, як чоловік потерпілої так і батько підозрюваного, повідомляє ГК з посиланням на  Правда.if.ua.

На засіданні «Новорічний шумахер» розповів слідчому судді про те, що він опинився на «стометрівці» бо хотів потрапити до нічного розважального закладу «Pasage Gartenberg», а раніше неодноразово бачив, як таким самим чином туди потрапляли інші водії. Далі молодик розповів, що доїхавши до того місця, де в подальшому трапилося ДТП, його зупинив майор міліції і попросив покинути пішохідну зону, а в той момент коли Прядко розпочав виїжджати, хтось сильно вдарив по його машині, котру одразу ж обступив агресивно налаштований натовп.

Міліціонери, - зі слів підозрюваного, - попросили його віддати їм ключі, але через вороже налаштованих людей, Прядко налякався за своє життя і життя міліціонерів(!!!), які мали б його боронити від цілого натовпу п’яних та почав втікати.

В цей момент до салону авто просунувся міліціонер (потерпілий Барзюк), який самостійно намагався дістати ключі із замка запалювання. Саме він зі слів «новорічного шумахера» і став причиною ДТП. Адже однією рукою він намагався висмикнути ключ із замка запалювання, а другою тримався за кермо - цим самим перешкоджаючи Прядкові нормально кермувати.

Таким чином підозрюваний ствердив, що саме міліціонер спрямував авто у натовп. Але жодного удару чи зіткнення із людьми Прядко не відчув, а тому перелякавшись і щоб вижити чимдуж швидше чкурнув із «стометрівки».

Також відповідаючи на запитання слідства, підозрюваний підтвердив, що за декілька годин до того, як сідати за кермо, він вживав алкоголь.

Крім того «новорічний шумахер» зазначив, що в момент ДТП із одягу на ньому були тільки шорти, що зовсім не збігалося із його свідченням у якому він говорив, що їхав до «Pasage Gartenberg», адже навряд чи в такому вигляді йому б вдалося пройти дрес-код і охорону «Беркут».

 

Леся, 20.05.2013 10:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини