Юрій Романюк вважає, що до мінування Університету нафти й газу причетне молодіжне крило Партії регіонів

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова фракції "Батьківщина" в Івано-Франківській обласній раді Юрій Романюк.

"Спланована провокація по зриву організованої посольством США, в рамках офіційного візиту Посла США на Прикарпаття Джона Тефта акції "ТехноКемп 2.0", в Національному університеті нафти і газу, де ніби то виявився замінованим корпус університету, за інформацією анонімного "мінувальника", здійснена за участі молодіжного крила Партії регіонів (молодіжки ПР), за прямою вказівкою їх обласного керівництва", - прокоментував подію депутат.

На думку Романюка, є дві причини такої провокації. По-перше, насолити високопосадовцям США та безпосередньо Послу Джону Тефту. І по-друге, здескредитувати в очах Посла Джона Тефта і Банкової - місцеву владу, на чолі з головою ОДА М.Вишиванюком, яка ніби то "нездатна забезпечити і відверто провалила важливий міжнародний захід під проводом посольства США".

Також депутат обласної ради вважає, що реального винуватця так і не знайдуть.

"Підтвердженням цих очевидних, на мій погляд, підозр буде нездатність правоохоронців знайти сПРавжнього винного "мінувальника" універу", - констатує Юрій Романюк., повідомляє Стик.

Леся, 17.05.2013 10:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини