Мер Івано-Франківська планує сесію під казначейством

Міський голова Віктор Анушкевчус не має особистих претензій ані до керівника міського управління казначейства Володимира Косика, ані до керівника обласного – Віри Смачило. Про це він сьогодні сказав на оперативній нараді.

«Але я не хочу більше вислуховувати ту політику і те хамство, яке було перед сесією 25 квітня, - сказав мер. – Богом душу не винен ні я, ні Саєвич, ні Юсипів. Бо ми не можемо зараз повноцінно проводити роботи. Тому що казначейство не пропускає платежі, не те що на поточний ремонт, а й експлуатацію, в якій є зарплата. Я вважаю, що це та ж сама захищена стаття».

Відтак Віктор Анушкевичус сказав, що усіх тих діячів, які приходили з металоломом та міською радою запросить під казначейство. Ймовірно навіть проведуть там сесію міськради наступного тижня. Мовляв, а чого вони мають до Білого будинку ходити, якщо коштів казначейство не пропускає? Він підкреслив: кошти є, але місто не має права ними скористатися.

«У нас загальний перерахунок в державі не грає і відповідно всі дірки затикаються за кошти місцевих бюджетів, - констатував він. - Дисбаланс вирівнюється за наш рахунок, а так теж не можна».

У свою чергу можемо тільки додати: з ким поведешся, від того наберешся. Мабуть, мер останніми днями занадто багато спілкується із свободівцями, повідомляє Репортер.

Леся, 07.05.2013 16:58



Вибір редакції

Найпопулярніші новини