Наша пісня гарна й нова: Анушкевичусу хочуть оголосити недовіру

Сьогодні, 25 квітня, на сесії міськради мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус вніс пропозицію затвердити склад наступного міськвиконкому на іншому засіданні сесії.

Він пояснив це тим, що є деякі юридичні нюанси. Депутати обурилися.

Сергій Борзов сказав, що просить мера наступного разу не ігнорувати погоджувальну раду. Мовляв Анушкевичус її вчора пропустив. Натомість мер попросив вибачення і пояснив, що кандидатури нового складу виконкому повинні слухатись на комісіях.

Роман Онуфріїв констатував: усі депутати на місці, тож комісію можна провести зараз. Але мер відмовився. Мовляв за 2 тижні нічого не зміниться, а одразу після дня міста все розглянуть і затвердять.

Володимир Чорноус повідомив, що юрвідділ очолює його краща студентка, тож він не вірить, що вони не змогли за 3 місяці узгодити усі юридичні нюанси.

Анушкевичус зізнався, що проблема у кандидатурах, які він затверджував у столиці. Мовляв усіх затвердили, залишилось відкритим питання першого заступника Зіновія Фітеля.

«Я не буду без нього працювати», - сказав мер.

Мер сказав, що у нього є договір, який підписала людина зі Свободи, але вчора всі домовленості зламали.

На завершення Анушкевичус констатував: він не буде виносити питання про склад виконкому. А це виключне право міського голови.

Тим часом депутати міськради хочуть внести питання про недовіру Віктору Анушкевичусу, повідомляє Репортер.

 

Леся, 25.04.2013 14:52



Вибір редакції

Найпопулярніші новини