Громадський репортер: Генії паркування

На адресу «Малакави» надійшло кілька фото, які вказують на те, що окремі водії в місті ігнорують правила паркування.

«На мою думку, у місті багато заторів не тільки тому, що зросла кількість машин, а і тому, що деякі автовласники думають, що вони схопили Бога за бороду і можуть собі дозволяти те, що іншим не можна, тобто паркуватися у невстановлених для цього місцях. От згадайте, не раз маршрутка не може проїхати, бо попри дорогу поприпарковували машини. І найцікавіше – ситуація ж зовсім не міняється. Мене цікавить, де ж ті наші гаішники, чи якісь там інші контролюючі органи, вони що всліпли???

А запаркуватися посеред тротуару, де ходять не тільки дорослі, а і діти, то взагалі, святе діло. Може, хтось нарешті зверне увагу на цю проблему?!».

 

Нагадуємо, «Малакава» запроваджує нову рубрику «Громадський репортер». Абсолютно кожен читач «Малакави» може стати її учасником, написавши, на адресу редакції editor@malakava.com свого листа. В ньому можна розповісти про проблеми, з якими стикаються мешканці міста чи області, чи навпаки, про досягнення та здобутки. Можна розповісти про конкурси чи про цікаві події, які відбуваються в місті, області чи Україні. Надсилати можна не лише тестові файли, а і фотографії. Ми раді будемо висвітлити всі події, які цікавлять наших читачів, і якщо буде потрібна допомога нашої редакції у вирішенні якихось проблем, то ми зробимо все можливе для того, щоби надати її.

Леся, 22.04.2013 08:56



Вибір редакції

Найпопулярніші новини