Громадський репортер: Час іде, а от дорога «не ремонтується»

Ремонт доріг в Івано-Франківську викликає живе зацікавлення жителів міста. Вони звертають увагу навіть на те, скільки робітників працюють на об’єкті і що вони роблять.

«Вчора проїжджав через міст на Незалежності, той, що через колію. Здивувала картина ремонту дороги. «Півтора» чоловіки робили вигляд, що працюють. Поряд не було жодної техніки. Може, то вони готували для тої техніки дорожнє полотно. А може просто на ремонт цього шматка дороги просто треба списати гроші», - пише читач «Малакави».

Нагадуємо, «Малакава» запроваджує нову рубрику «Громадський репортер». Абсолютно кожен читач «Малакави» може стати її учасником, написавши, на адресу редакції editor@malakava.com свого листа. В ньому можна розповісти про проблеми, з якими стикаються мешканці міста чи області, чи навпаки, про досягнення та здобутки. Можна розповісти про конкурси чи про цікаві події, які відбуваються в місті, області чи Україні. Надсилати можна не лише тестові файли, а і фотографії. Ми раді будемо висвітлити всі події, які цікавлять наших читачів, і якщо буде потрібна допомога нашої редакції у вирішенні якихось проблем, то ми зробимо все можливе для того, щоби надати її.

Леся, 19.04.2013 10:17



Вибір редакції

Найпопулярніші новини