Громадський репортер: у дитячому садочку «Ромашка» діти змушені гуляти на необлаштованих дитячих майданчиках

«Малакава» запроваджує нову рубрику «Громадський репортер». Абсолютно кожен читач «Малакави» може стати її учасником, написавши, на адресу редакції editor@malakava.com свого листа. В ньому можна розповісти про проблеми, з якими стикаються мешканці міста чи області, чи навпаки, про досягнення та здобутки. Можна розповісти про конкурси чи про цікаві події, які відбуваються в місті, області чи Україні. Надсилати можна не лише тестові файли, а і фотографії. Ми раді будемо висвітлити всі події, які цікавлять наших читачів, і якщо буде потрібна допомога нашої редакції у вирішенні якихось проблем, то ми зробимо все можливе для того, щоби надати її.

Сьогодні на адресу «Малакави» надійшов лист із фотографіями від жительки міста Івано-Франківська, дитина якої відвідує новозбудований садочок «Ромашка», який свого часу так широко рекламували представники партії «Свобода». Так от, читачка «Малакави» розповідає про те, що вона надзвичайно задоволена педагогічним складом дитячого закладу.

«Працівники садочка надзвичайно кваліфіковані. Їм дійсно можна поставити пам’ятник», - пише читачка.

Проте її турбує одна проблема, яка не пов’язана із персоналом дитячого начального закладу, а саме: облаштування території, де гуляє малеча.

«Наші чиновники так поспішали здати в експлуатацію дитячий садочок, що зовсім забули про дитячі майданчики для дітей. Дітям реально немає, де гуляти. Навкруги дошки і дроти. В такій ситуації вихователям модна тільки подякувати, бо вони стежать, щоб дітки кудись не влізли. А от до влади багато питань. Як можна було здати садок, в якому і досі ведуться ремонтні роботи?», - дивується читачка «Малакави».

 

Леся, 18.04.2013 14:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини