Садочок «Ромашка» знову не відкрили

Як повідомили «Малакаві» батьки, чиї діти записані до нового садочку «Ромашка», садочок не розпочав свою роботу.

Тепер батькам повідомили, що садочок запрацює після нового року. Коли саме, не відомо. Батьки говорять, що з завідуючого садка їм пощастило, вона дійсно переймається тим, коли садок дозволять експлуатувати. Проте в даній ситуації від неї нічого не залежить.

Нагадаємо, що садок «Ромашка» - це по суті проект, яким опікувалася місцева «Свобода». Депутати пишались тим, що їм вдалося запустити ще один садок для малечі міста.

Садок обіцяли відкрити першого вересня, потім у листопаді, зрештою сказали, що останній термін – 19 грудня і Миколая діти уже зможуть відзначити у садку. Проте знову не склалося, знову запуск садка відкладається. Зрештою вибори минули, і дотримувати свої слів, напевно, уже для окремих депутатів не має сенсу.

Заручниками ситуації із садком і невиконаних обіцянок стали діти і батьки. Діти, які ходять до старших груп, тимчасово відвідують інші садки, потім їх мають перевести до «Ромашки» і малеча знову змушена буде звикати до нового колективу. А батьки кажуть, що ніяк не можуть вийти на роботу, адже садок є, діти записані в групи, але насправді не відомо, коли ДНЗ запрацює.

Леся, 21.12.2012 12:48



Вибір редакції

Найпопулярніші новини