Микола Вітенко: «Садочок на вул. Хоткевича, 11 А вже зовсім скоро може повернутися у власність міста»

6 лютого 2013 року секретар Івано-Франківської міської ради, «свободівець» Микола Вітенко та заступник міського голови здійснив робочий візит у Львів з метою ведення переговорів з начальником Львівської залізниці щодо передачі приміщення колишнього відомчого дитячого садочка на вул. Хоткевича, 11 А у комунальну власність Івано-Франкіська.

Як повідомлялося раніше фракція ВО «Свобода» в Івано-Франківській міській раді ініціювала повернення дитячого садочку на вул. Хоткевича, 11 А. З цього приводу 25 січня секретар міськради Микола Вітенко та голова постійної депутатської комісії з питань планування фінансів, цін та бюджету Роман Онуфріїв влаштували виїзний брифінг, де повідомили, що з боку міської ради Івано-Франківська виконано всі зобов’язання та підготовлено необхідні документи на повернення приміщення. Проте «свободівці» тоді зауважили, що начальник Львівської залізниці дещо гальмує цей процес. Проте, як було сказано тоді, фракція ВО «Свобода» докладе усіх зусиль аби таки довести розпочате до кінця та продовжити курс на розширення мережі дитячих садочків.

Як повідомив секретар міської ради, «свободівець» Микола Вітенко, сьогодні він здійснив робочий візит до Львова та зустрівся із начальником Львівської залізниці. Обговоривши всі деталі, було прийнято рішення в користь Івано-Франківська. «Після вивчення усіх документів та обговорення деталей, начальник Львівської залізниці висловив розуміння та підписав документи передачі приміщення. Відтак, з-під свіжого пера всю документацію відправив на погодження у Київ та зі свого боку пообіцяв всіляко сприяти швидкому завершенні справи вже у столиці. Таким чином, дуже скоро справа може вирішитись позитивно для іванофранківців. Це стане ще одним вагомим здобутком на шляху реалізації наших задекларованих пріоритетів», - запевнив «свободівець».

Після того, як міська рада отримає всі необхідні документи, можна буде розпочинати процес реконструкції.

Нагадаємо, раніше націоналісти вже відвоювали приміщення дитячого садочку «Ромашка» на вул. Вовчинецькій, 210, і 23 січня 2013 року після 12-річної руїни садочок знову наповнився дитячим сміхом.   

Леся, 07.02.2013 08:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини