В обласній раді може бути переформатування більшості – ЗМІ

 У ЗМІ з’явилася інформація про те, що в обласній раді може пройти переформатування більшості. Тобто, можливо, внаслідок конфлікту, який виник довкола генерального директора ОТБ «Галичина» Ольги Бабій, «Наша Україна» вийде із коаліції із фракціями «Батьківщина», «Свобода» та «Фронт Змін».

Начебто, в обласній раді може бути створена нова більшість, на основі «Нашої України» «Відродження», Української партії  та УНП тобто тих сил, на яких має прямий вплив голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк.

Після створення нової більшості, пишуть ЗМІ, цілком можливо, що буде повністю змінене і керівництво обласної ради.                    

 «Причиною  є конфлікт, який відбувся між політичними силами під час останньої сесії облради з приводу головного редактора «ОТБ Галичина» Ольги Бабій. На мою думку, є два витоки інформації. Перший - це витік інформації на місцевому рівні, другий - це було зроблено свідомо надіючись, що дана інформація дійде до опозиції і це стане «козирем» у проведені переговорів з «націоналістичними силами». Стосовно інформації, щодо об’єднання «Нашої України» та «УНП», то тут  не має нічого дивного,  адже це два бренди , які йдуть «на дно» і тим самим нічого «не представляючи собою», хочуть громадськості хоч якось заявити про себе », - сказав в коментарях «Малакаві» політолог Андрій Фармуга.


Денис Тиняний

Леся, 16.04.2013 12:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини