За скандалом довкола ОТБ «Галичина» стоїть «Батьківщина» - Шкутяк

Сьогодні керівник обласної «Нашої України» Зіновій Шкутяк провів прес-конференцію. На ній «нашоукраїнець» Володимир Олійник оприлюднив заяву Президії Ради Івано-Франківської обласної організації політичної партії «Наша Україна», у які дається оцінка подій в обласній раді, коли депутати намагалися усунути з роботи Генерального директора ОТБ «Галичина» Ольгу Бабій

«Нашоукраїнці» зазначають у заяві, що Олександр Левицький, який головував на сесії, грубо порушив регламент облради та моральні й етичні норми відносин між депутатами.

«Наша Україна» наголосила у заяві, що з першого дня роботи в обласній раді депутати її фракції постійно узгоджували зі «Свободою», БЮТом, «Фронтом змін» та УДАРом всі важливі питання. Тому зараз «нашоукраїнці» не розуміють мотиви рішення щодо Ольги Бабій.

У заяві припускають, що такі беззаконні дії в обласній раді були пробним каменем для подальшого знищення засобів масової інформації в області, які мають свою позицію та відстоюють демократичні цінності.

Саме тому Президія Ради обласної «Нашої України» протестує проти свавілля, яке вчинялось на сесії облради і закликає припинити цькування ОТБ «Галичина» та Ольги Бабій. Також пропонує напрацювати концепцію розвитку ОТБ «Галичина» і надати всіляку підтримку для її реалізації. 

Окрім того, Зіновій Шкутяк переконаний, що насправді 29 березня в облраді старі досвідчені інтригани з «Батьківщини» підставили молодих «свободівців» і виставили їх на передній план. На запитання журналістів, хто саме є цими інтриганами, Зіновій Шкутяк відповів, що самі вони не прийшли на сесію і їх неважко визначити. Проте додав: «Прізвище Шлемка Дмитра Васильовича я можу назвати», повідомляє Правда.іф

Леся, 02.04.2013 13:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини