Гендиректор ОТБ «Галичина» Ольга Бабій - в тяжкому стані в реанімації

Події, які відбувались 29 березня в Івано-Франківській обласній раді, стали топ-темою в усіх прикарпатських засобах інформації. Як відомо, після «провалу» таємного голосування, під час перерви генеральний директор ОТБ «Галичина» Ольга Бабій при виході із сесійної зали втратила свідомість. Карета швидкої допомоги відправила її у важкому стані до лікарні.

Як вона зараз почувається і що говорять медики, кореспондентам сайту «Ліхтарі галицькі» розповіла дочка Ольги Бабій Уляна Василик.

— Зараз вона в реанімації. Вчора ввечері їй відібрало правий бік, а сьогодні зранку мама була у стресовому стані. Лежить під крапельницею. Мене попросили вийти з палати — невропатологи намагаються встановити діагноз. Побоюються, щоб не було передінсультного стану. Напевно, проведуть обстеження на магнітно-резонансному томографі. І якщо все буде добре, то, можливо, завтра переведуть уже в палату. Такою свою маму я ще ніколи не бачила!

Уляна розповідає, що намагається не обговорювати з матір’ю вчорашні події, але каже, що до Ольги Бабій зі словами підтримки дзвонять звідусіль. Також сьогодні письменниця Марія Матіос передала Ользі Бабій квіти, бажаючи швидкого одужання.

За словами Уляни Василик, поведінка «Свободи» в облраді нагадала практику, яку у ВР застосовують регіонали.

— Та все-таки справедливість є, — додає Уляна, — і те, що відбулося, — доказ.

Леся, 31.03.2013 14:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини