У Карітасі — День Іменинника

День народження - хороший привід, аби вкотре згадати про близьку людину, висловити почуття, побажати всіляких гараздів і сказати про те, що є на серці. У Карітасі вже стало традицією  щомісяця вітати своїх іменинників.  Кожного місяця набувачі та волонтери Центру дозвілля та соціальної адаптації для молоді з вадами розумового розвитку у січні та лютому збиралися однією великою родиною, щоб привітати іменинників і висловити їм свої найщиріші побажання.

Свято іменинника усі чекають з нетерпінням. Оскільки значну частину свого часу молодь проводить у Карітасі, кожному імениннику хочеться розділити святкування дня народження зі своїми друзями, до того ж ніхто не втрачає можливості, хоч на короткий час побувати у центрі уваги. На усіх присутніх чекали веселі пісні і танці, захоплюючі конкурси не тільки розважального, але й пізнавального та повчального характеру, гості свята робили винуватцям дійства  компліменти, волонтери подарували їм свій спів та розважальну програму.

Для волонтерів День іменинника - нагода  продовжити поспілкуватися із дітьми та молоддю. Щирі усмішки, позитивні емоції - усе це зробило свято незабутнім для його учасників. 

“Подібні заходи є надзвичайно важливими, адже молодь з обмеженими функціональними можливостями та діти трудових мігрантів знаходять нових друзів, розвивають свої таланти, здібності та творчі задатки, а це дозволяє їм відчути себе повноцінними членами суспільства з неприхованими емоціями та почуттями”, - зауважує Леся Дорош, координатор роботи Центру.

Святкування Дня іменинника відбувається в рамках  проекту  «Центр для дітей, підлітків та молодих дорослих з обмеженнями», що відбувається за фінансування Карітас Архиєпархії Відня та коштам, зібраних в рамках акції «Майбутнє доброї справи в твоїх руках».

Леся, 19.03.2013 09:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини