Квіти до свята Весни від молодих людей з особливими потребами!

Майбутні садівники - підопічні Івано-Франківського Карітасу радіють своїм успіхам. Під керівництвом  трудового інструктора  молоді інваліди впродовж  зими займались висаджуванням та доглядом за  своїми першими  квітами. Сьогодні стрункі, п’янкі,   різнокольорові   гіацинти радують їх і нас. Ці  чудові весняні  квіти – дарунок до свята Весни  для усіх,  хто повірив у їхні успіхи та підтримував  реалізацію проекту.  Велике спасибі Вам за  Вашу людяність і  віру  у молодих людей з особливими потребами.

 Реалізація проекту  «Наше майбутнє – у ваших руках» за фінансової підтримки Української Біржі Благодійників  дозволядє  БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ»  продовжувати  процес  інтеграції та адаптації молоді з вадами розумового розвитку у суспільстві. Впровадження навчальної програми «Садівник»  сворює можливості 6 молодим людям для систематичного розвитку та закріплення навиків та  знань з  підготовки грунту для висаджування квітів із родини цибулевих, способів боротьби з бур’яном, а також з догляду за  декоративними рослинами  - гіацинтами.

 Праця з рослинами має заспокійливу властивість, позитивно впливає на психіку молоді, допомагає у формуванні кожної окремої особистості і її підготовці до самостійного життя. 

Леся, 11.03.2013 16:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини