Охоронці «Панорама-плази» жорстокопобили відвідувача

За інформацією Версій, вчора, близько 23 години в приміщенні ТРК «Панорама-плаза» відбулася бійка між відвідувачем та охоронцями закладу.

 Один з працівників нічного клубу вдарив чоловіка по голові, коли той спускався вниз по сходах. Після чого інші охоронці почали бити лежачого ногами, при цьому брутально лаючись та погрожуючи  потерпілому «фізичною розправою». Тільки після втручання інших відвідувачів закладу охоронці перестали бити чоловіка та навіть помогли йому підвестися. Одразу після цього на місце події прибули правоохоронці.

 За твердженням лікарів, потерпілий не був у стані алкогольного сп’яніння і не бив працівників закладу. Натомість, після «пригоди» у нічному клубі, у чоловіка зафіксовано травми голови та нирок.

 «Вони мене позвірячому побили, щоб скрити банальне пограбування», - зазначається у заяві потерпілого до міліції.

 Також, чоловік виявив, що із його кишені зникло 2 тис. доларів та приблизно 500 грн., а з руки був стягнений годинник.

 Побитий чоловік звернувся із заявою до пасічнянського відділку міліції. Однак, досі не встановлено, чи відкрите кримінальне впровадження  по даному факту.

 Нагадаємо, у січні 2012 року аналогічний випадок стався у розважальному комплексі «Пасаж Гартенберг». У результаті цього інциденту, відвідувач закладу отримав тяжкі фізичні ушкодження та потрапив до лікарні.

 

Леся, 26.02.2013 17:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини