«Валентинівський стрілець» - син колишнього кримінального авторитета?

Івано-Франківська міліція вийшла на слід злочинця, який поранив у голову 18-річну Вікторію Пилипів.

Віку вчора перевели з реанімації до нейрохірургічного відділення. Вона все ще без свідомості, але зате її відключили від апарату штучної вентиляції легенів, і дівчина дихає самостійно. А це вже прогрес.

 - Лікарі дуже обережні в прогнозах, - зізнається мати спортсменки Олена Юращук. - Підтримують мене, кажуть, що все має бути добре. Я дуже в це вірю.

 Біда з Вікторією трапилася 14 лютого. З двома подругами, з якими разом грають за ФК "Нафтохімік" (Калуш), вона відзначала День святого Валентина в нічному клубі Івано-Франківська. Через дрібницю спалахнула словесна перепалка з незнайомим хлопцем, і той несподівано дістав травматичну зброю і холоднокровно вистрілив Віці в скроню. Поки всі метушилися навколо пораненої дівчини, викликали швидку та міліцію, він втік.

 Нападника у місті вже охрестили "валентинівським стрільцем". Вже відомо, що підозрюваний - 28-річний Віктор Корягін. Мобільний він відразу відключив, вдома не з'являвся з того самого дня - загалом, заліг на дно.

 - В області оголосили план-перехоплення. Орієнтування розіслали по всій країні. Розшукуємо! - Повідомив начальник Центру зв'язків з громадськістю ГУ МВСУ в Івано-Франківській області Костянтин Кулак.

 Тим часом по обласному центру поширюються чутки, що неспроста стрілок так довго водить за ніс міліціонерів.

 - У нього хороший "дах", - говорять люди. - Начебто він охоронець місцевого бандита, а сам - син відомого в минулому кримінального авторитета Корча, якого застрелили в лихі дев'яності.

 Репутація у Корча-молодшого теж підмочена: двічі притягувався за хуліганство та незаконне поводження зі зброєю, повідомляє Позиція

Леся, 25.02.2013 13:23



Вибір редакції

Найпопулярніші новини