Вишиванюк - це наш місцевий Янукович

 На адресу порталу Правда.іф надійшов лист, від колеги, яка виявила бажання залишитися анонімною, але судячи з деталей звернення, людина справді працює у ЗМІ, у якому існує жорстка цензура, де заборонено висвітлювати негатив з приводу роботи губернатора Прикарпаття. Пропонуємо до Вашої уваги текст листа:

«Шановні колеги, пишу Вам оскільки знаю, що майже ніде більше у пресі редактори не дадуть написати реальний стан справ. Вчора довелося мені бути на прес-конференції Михайла Вишиванюка, на якій він звітував за 3 роки своєї діяльності на пості керівника області. Зараз ось у центральних ЗМІ «розкручують» скандал із тим, як Дарка Чепак обдурила журналістів на європейському саміті, для того, щоб президент Янукович отримав «потрібні питання». Та й згадаємо ту комедію, яка проходила на загальнонаціональних каналах і називалася «спілкування Президента з народом» - шоу, яким «нагодували» народ із давно заготовленими запитаннями. А село Підлісся з Прикарпаття – то там, мабуть найбільші проблеми у нашій області. Немає Домбровського кар’єру, усі мости після повеней відновлені – прямуємо до «писанковості».  Щоб ні у кого не було ілюзій – перед прес-конференцією Вишиванюка журналістам аналогічно давали вказівки від прес-служби – як правильно задавати запитання. А відсутність Руслана Коцаби, який може дати «не в бровь, а в глаз»? Ви гадаєте, що він би пропустив такий медіазахід?

Але мова навіть не про це. Послухала як ці звіти, про те що на соціально-культурний розвиток і медицину витрачено мільярди гривень і так любо мені стало. От навчився Михайло Васильович обіцянками годувати людей. І чортяка так говорить, що вірять йому – і про Олімпіаду, і про сховища та бази овочів, про Палац Потоцьких, про медичну авіацію і навіть вже в котрий раз про інвестора для ФК «Прикарпаття». Щоразу після зустрічей з губернатором тема затихає. Затихає, а не вирішується. То можливо вже досить такі речі притишувати?

Хоча одну правду Вишиванюк таки сказав – що не здатен вирішити проблему з будівництвом міні-ГЕС у Карпатах. Традиційно «звалив» усе на попередню владу, яка дозволи давала. І це чи не єдина вказівка попередників, яку навіть Вишиванюк не в силі відмінити. З іншими ситуаціями виходило, а тут – «не маю права». То будемо ми з Вами шановні потім рибу у трубах ловити. Тому що немає ні волі ні права ні…бажання зупинити це свавілля у рідному краї у Михайла Васильовича. Мабуть, тоді потрібно звернутися до Президента, щоб знайшов людину, у якої буде таке право – не «затишувати» проблеми області, а вирішувати їх

Журналіст-пенсіонер

 

Леся, 26.02.2013 11:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини