Вишиванюк дочекався подяки від виборців

За кілька днів до приходу Нового року нарешті завершилась довготривала епопея із роздержавленням земель на території села Городниця Городенківського району.

За більше ніж десять років було багато: висловлення на місцевому референдумі недовіри сільському голові Дуб’яку, який зробив все, щоб паї отримали його родичі та друзі, але аж ніяк не колишні колгоспники; жорстке протистояння сільської громади з районною владою через незрозуміле небажання останньої завершувати розпаювання; численні (чи не десятки) зустрічі з губернаторами (і Ткачем, і Палійчуком, і Вишиванюком) та їх підлеглими, які інколи переростали в справжні протести.

Але завдяки наполегливості громади і вмінню тримати слово теперішнім головою ОДА  М.Вишиванюком, 29 грудня 197 жителів села Городниця отримали державні акти на земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства, а перед цим (у червні) – 232 державні акти отримали власники земельних часток (паїв).

Від імені громади висловлюю щиру подяку за особисте сприяння у вирішенні наших проблем голові облдержадміністрації Михайлу Васильовичу Вишиванюку.

Вітаємо всіх з Новим роком та Різдвом Христовим!

За дорученням громади,

Городницький сільський голова Богдан Козак

Леся, 04.01.2013 11:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини