Треба максимально залучити жителів області до організації життя, будівництва нашого писанкового краю - Вишиванюк

«Де працює громада, там вирішується дуже багато питань, - переконаний голова ОДА Михайло Вишиванюк.Громада – це ініціатива, це контролюючий орган, критикуючий і генеруючий. І саме громада має бути надзвичайно дієвою»

Михайло Вишиванюк висловив сподівання на те, що представники Громадської ради продовжать давати реальні, конструктивні пропозиції для розвитку області, «стануть джерелом інформації» про основні проблеми і труднощі, які турбують мешканців Прикарпаття. 

«Треба максимально залучити жителів області до організації життя, будівництва нашого писанкового краю, - зазначив Михайло Вишиванюк. – Окремі голови сільських рад, не чекаючи ніяких дотацій, субвенцій, організовують громади, створюють громадські ради у селі, ради старійшин»

Тому, хто проявив ініціативу і почав це робити, минулого року, за словами голови облдержадміністрації, обласна влада надала матеріальну підтримку в розмірі 84 млн. грн. Ці кошти спрямовані на реалізацію проектів, запропонованих громадами. 

«Цього року є домовленість з головою обласної ради про те, що ми цю суму подвоїмо», - запевнив Михайло Вишиванюк. 

Довідково 
Громадську раду при облдержадміністрації за рішенням присутніх на установчих зборах вдруге очолив Валерій Старченко, голова товариства Червоного Хреста в Івано-Франківській області. Через два тижні буде сформовано комітети Громадської ради.

Леся, 26.02.2013 09:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини