Завтра парламент має запрацювати – Дмитро Шлемко

Сьогодні регіоналка Ганна Герман заявила журналістам про те, що є домовленості про те, що завтра парламент запрацює.

Інформацію про те, що завтра робота ВР буде розблокована, підтвердив у коментарях «Малакаві»  підтвердив заступник голови фракції «Батьківщина» Дмитро Шлемко. Він повідомив, що сьогодні зранку опозиції і провладній більшості вдалося домовитися. Суть домовленості полягає в тому, що регіонали погодилися на умову персонального голосування, а також на те, щоб нести за кнопкодавство відповідальність.

«Сьогодні з самого ранку проходили переговори, і нам вдалося добитися своїх цілей. Наші умови щодо персонального голосування прийняті. Завтра ми будемо приймати зміни до регламенту, щодо голосування вручну, а також введення відповідальності для тих, хто голосує за себе і за того хлопця, аж до кримінальної відповідальності. Після цього, робота парламенту повинна бути припинена до тих пір, поки зміни в закон про регламент не будуть підписані Президентом. Тільки після цього ми почнемо повноцінну роботу», - сказав Дмитро Шлемко.

За його словами, регіонали вже почали розуміти неминучість того, що потрібно всім депутата приходити до парламенту і голосувати.

«Сьогодні в парламенті було 99,9% всіх депутатів від Партії регіонів, такого ще не було. Це означає, що глава фракції зумів мобілізувати своїх депутатів і переконати прийти на роботу в Раду», - зазначив Дмитро Шлемко.

Леся, 19.02.2013 15:50



Вибір редакції

Найпопулярніші новини