Музей мистецтв Прикарпаття відкриє двері вночі для закоханих

В Івано-Франківську Музей мистецтв Прикарпаття в ніч з 13 на 14 лютого проведе акцію «Я хочу Вам сказати про любов…», присвячену Дню святого Валентина. Усіх молодих людей на ім’я Валентин і Валентина в музей пропускатимуть безкоштовно. 

Про це на прес-конференції в Івано-Франківську повідомив директор Музею мистецтв Прикарпаття Михайло Дейнега. 

«Акція «Я хочу Вам сказати про любов…» присвячена Дню святого Валентина. 
Її ініціювали молоді фахівці, які взяли на себе рішення усіх організаційних питань для ночі закоханих у Музеї. Від себе я обіцяю призи для усіх людей на ім’я Валентин і Валентина, для яких вхід буде безкоштовним», - говорить Михайло Дейнега і додає, якщо молодь має бажання відвідувати музей вночі, то двері закладу треба обов’язково відкривати. 

Ніч в Музеї для закоханих триватиме з 21 до 24 години. У цей час тут чекатимуть на молодих і поважних людей, бо кохання, стверджують організатори акції, немає ані віку, ані часу. 
У ніч для закоханих обіцяють насичену розважальну програму, класичну та естрадну музику, конкурси, мистецькі диспути та презентації. Вартість вхідного квитка, який стане лотерейним, складає 15 грн. Для високого почуття, кажуть організатори, дрес-код не потрібний. Варто лише взяти з собою романтичний настрій та бажання поспілкуватись з прекрасним.

Леся, 11.02.2013 09:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини