«Шарм літньої ночі» не залишить байдужим ні одного поціновувача мистецтва

Після «Ночі в музеї» традиційно приуроченій до Міжнародного дня музеїв, яку за словами  директора Музею мистецтв Михайла Дейнеги відвідали понад 600 людей, виникла пропозиція продовжувати такі акції.

Саме тому і цього року було вирішено організувати свято для поціновувачів мистецтва. «Шарм літньої ночі» пройде 31 серпня.

Всі хто потрапить на «Шарм літньої ночі» у музеї мистецтв Прикарпаття зможе насолодитися  класичною музикою, взяти участь у презентації нової експозиції та стати учасником мистецької акції «Повернуті з небуття».

Також цієї ночі буде можливість проведення екскурсій, на відміну від «Ночі в музеї», зазначає директор музею Михайло Дейнега

За словами директора, в Музеї відкрились відділи ужиткового мистецтва, живопису художників України та Прикарпаття, відділи сакрального мистецтва народних майстрів та професійного європейського мистецтва, які представляють школи польських, німецьких та італійських художників.

Вхідний квиток буде водночас лотереєю, де розігруватимуть твори живопису знаних митців Прикарпаття, а саме роботи Юрія Писаря, Михайла Дейнеги, Михайла Тимчука, Влада Симчича.

Квитки можна придбати в касі музею, за ціною 50 грн.

Леся, 29.08.2012 15:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини