В грудні споживачі розрахувались з ЄРЦ по квартплаті на 99%

За підсумками грудня на розрахункові рахунки КП «Єдиний розрахунковий центр» надійшло 2 280 411,71 грн., що становить 99,4% від нарахованої плати за утримання будинків та прибудинкових територій.

В абсолютних цифрах це рекордний показник по року після проплат жовтня. Найкраще оплачували мешканці з мікрорайонів Каскад, Майзлі, Хоткевича-Молодіжна та Бельведерська-Короля Данила (комунальні округи №1, 6, 7, 8) – понад стовідсоткове надходження коштів. Зокрема по території колишнього ЖЕО 8 рівень платежів склав 117%.

Таким чином майже по жодній з територій не допущено збільшення заборгованості. Більше того, по територіях колишніх ЖЕО №6, 7, 8 платежі споживачів дозволили зменшити загальний рівень боргу за комунальні послуги.

89% платежів надійшли через установи Ощадбанку, 8% мешканців обрали для сплати ПриватБанк. При цьому, на відміну від попередніх місяців, пік платежів випав на 17 грудня і загалом залишався відносно високий до завершення місяця.

Жодного разу не здійснили оплату послуг у 2012 році 2462 споживача. Ближчим часом КП «ЄРЦ» очікує на видачу судових наказів зі стягнення відповідної заборгованості.

Детальний звіт про структуру надходжень, а також інформація про розрахунки з підрядниками доступні на сайті domivka.if.ua.

Прес-служба КП «ЄРЦ»

Леся, 04.01.2013 15:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини