СТЕК вирішило розірвати договір із ЄРЦ

ТОВ «СТЕК» з нового року припиняє обслуговування будинкових теплових мереж. Про це керівництво компанії офіційно повідомило виконавчий комітет і КП «Єдиний розрахунковий центр».

«Досвід ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» під час виконання робіт з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем центрального опалення та під час проведення поточних ремонтів внутрішньобудинкових систем центрального опалення показав, що підряднику – ТОВ «СТЕК» – ціна договору не відшкодовує фактичні витрати на виконання зазначених робіт», – говориться листі підприємства.

Як відомо, ТОВ «СТЕК» було визначено виконавцем послуг з централізованого опалення та підігріву води для населення, яке обслуговується від котельні на вулиці Індустріальній, 34, рішенням виконавчого комітету від 26 липня 2012 р. З виконавцем послуг КП «ЄРЦ» було укладено відповідні договори.

«Наші колеги з ТОВ «СТЕК» доклали чимало зусиль задля своєчасного запуску тепла. На жаль, цей процес супроводжувався неабиякими труднощами, пов’язаними як зі станом мереж загалом, окремих підвалів, так і з організаційно-технічними можливостями виконавця послуг, – коментує заяву начальник відділу експлуатації ЄРЦ Іван Коман.

Далеко не завжди питання залежало від ЄРЦ. Втім, ми завжди з розумінням ставились до наших партнерів. Зокрема, коли мова йшла про їх односторонню відмову від обслуговування окремих будинків, КП «ЄРЦ» знаходило підрядників, які продовжували виконання робіт».

Втім, з огляду на однозначну позицію ТОВ «СТЕК», а також виходячи з обов’язків управителя, КП «ЄРЦ» був вимушений прийняти повідомлення до відома. З метою забезпечення мешканців будинків важливою послугою, КП «ЄРЦ» уклало господарські договори з КП «Аварійна служба ЄРЦ», ТОВ «Бортняк ІФ», ТОВ «Жео Молодіжне», ТОВ «Сервіс Сіті ІФ» щодо здійснення обслуговування мереж центрального опалення та КП «ІФТКЕ» щодо аварійного обслуговування відповідних мереж з січня 2013 року без зміни існуючих тарифів.

Леся, 26.12.2012 09:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини