ЄРЦ встановив кілька POS-терміналів

В офісах КП «Єдиний розрахунковий центр», де працюють спеціалісти відділу по роботі зі споживачами, встановлено електронні точки продажу.

POS-термінали дозволяють здійснити оплату за всіма типами міжнародних банківських карт. Операція проводиться без комісії та з видачею чеку. 

«Споживачу послуг, який уточнив необхідну для нього інформацію з питань розрахунків у спеціаліста ЄРЦ більше немає потреби йти до відділення банку аби провести платіж, – коментує заступник директора ЄРЦ Руслана Василюк. – За наявності звичайної, в тому числі зарплатної платіжної картки, оплата може бути проведена не виходячи з нашого офісу».

До послуг споживачів працюють офіси «ЄРЦ» за адресами вул. Незалежності, 9 (Центральний), вул. Івана Павла, 4 (Молодіжний), вул. Галицька, 100 (Пасічнянський), вул. Мазепи, 185 (Південний).

Без комісії можлива оплата також через платіжну систему Portmone, відділення ПриватБанку, Ощадбанку, Надра Банку, Idea Банку, центри самообслуговування банку Аваль, а також відділення Укрпошти. 

Леся, 20.12.2012 13:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини