Не всі комунальники Івано-Франківська добре зреагували на зміну погоди

Як повідомив на оперативній нараді заступник директора комунального підприємства «ДРЕУ» Віталій Бурко, вночі працювали чотири піскорозкидувачі та два тротуароприбиральники.

«Піскорискидувачі здійснили10 ходок, а це приблизно 80 тон матеріалів. Скарг, протягом ночі від організацій не поступало», - зазначив він.

За словами комунальника, піскорозкидувачі рухалися заздалегідь розробленими і погодженими з ДАІ маршрутами.

Щодо тротуарів, то, як повідомив Віталій Бурко, їх прибирання розпочали з центральної частини міста, а протягом дня комунальники планують «добратися до окраїн».

Не дуже зрозуміло, які справи в івано-франківських дворах, оскільки заступник керівника ЄРЦ Микола Вітенко не зміг доповісти, які роботи проведені чи ведуться на територіях, які перебувають на балансі комунального підприємства.

«Всі п’ять підрядних ЄРЦ організацій своїми листами запевнили, що в них є в наявності піщано-соляна суміш. Я думаю, що вони успішно сьогодні нею будуть користуватися», - сказав представник ЄРЦ.

«Треба було може десь з години шостої ранку починати нею користуватись», - дорікнув перший заступник міського голови Івано-Франківська Зіновій Фітель і доручив заступнику директора ЄРЦ взяти це питання на контроль.

 

Леся, 04.12.2012 10:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини