Відділ експлуатації житлового фонду КП «Єдиний розрахунковий центр» продовжує формувати план поточних та капітальних ремонтів на 2013 рік

Відділ експлуатації житлового фонду КП «Єдиний розрахунковий центр» продовжує формувати план поточних та капітальних ремонтів на 2013 рік. Попередня інформація вже доступна на головній сторінці сайту domivka.if.ua.

План формується на підставі актів обстеження житлових будинків, а також відповідно до заяв власників (140 об’єктів). Загалом заплановані роботи в 855 будинках.

Ремонту підвальних розгалужень холодного водопостачання потребують 214 будинків, гарячого – 139, каналізації – 163, центрального опалення – 107, циркуляційних ліній – 77.

У 242 будинках несправними є стояки холодного водопостачання, 189 – гарячого, 48 – каналізації, 170 – центрального опалення. Крім того, незадовільним є стан 93 дворових систем водовідведення.

Реконструкції вимагають 250 дахів,  116 електрощитових, при цьому спільні електромережі 175 будинків також потребують втручання фахівців. Незадовільним є стан сходових у 401 будинку.

Також заплановані ремонти дверей, ліфтових кабін, поштових скриньок, вікон та дашків у під’їздах.

Виконання перелічених робіт можливе виключно за умови співфінансування з боку власників. Передбачається також допомога з боку міського бюджету. В першу чергу вона стосуватиметься ремонтів дахів та інженерних систем будинків.

Підприємство запрошує до складання кошторисів та майбутнього виконання робіт підрядні організації, що мають відповідну кваліфікацію та є платниками податку на додану вартість.

Станом на листопад, на умовах співфінансування із залученням коштів міського бюджету виконано чи завершується виконання ремонтів на 134 будинках. Загалом, станом на 1 листопада роботи були виконані на 412 будинках.

Прес-служба КП «ЄРЦ»

Леся, 27.11.2012 15:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини