ЄРЦ оголосив результати конкурсу

Конкурсна комісія 7 листопада оголосила список переможців конкурсу КП «ЄРЦ» з надання житлово-комунальних послуг на 2013-2014 роки. До участі зголосилися 15 фірм, переможцями стали 13 з них.

Конкурс було оголошено у вересні поточного року відповідно до спеціально розробленого положення. Комісія визначала кращих у прибиранні сходових кліток та підвалів, обслуговуванні димових та вентиляційних каналів, внутрішньобудинкових систем та конструктивних елементів, а також робіт з освітлення місць загального користування. Лотом конкурсу було визначено кожен з 10 комунальних округів.

До складу конкурсної комісії були офіційно запрошені представники антимонопольного комітету, держспоживнагляду, представники профільної депутатської комісії, департаменту комунального господарства. Крім того, до складу комісії увійшли представники мешканців – члени новоствореної Громадської ради ЄРЦ.

Відкриття конвертів з конкурсними пропозиціями відбулося згідно оголошення – 6 листопада о 12:00. Упродовж двох днів конкурсна комісія розглядала подані учасниками документи.

За підсумками розгляду була відхилена конкурсна пропозиція ПП «Переколянович» через невідповідність вимогам до учасника. Пропозиції ТОВ «СТЕК» не розглядалась через невідповідність заявленим лотам та ціні.

Інформація про переможців конкурсу розміщена на сайті domivka.if.ua. Зі всіма учасниками буде укладено договори строком на 24 місяці. За лотами та послугами, де учасники виборювали перемогу на безальтернативній основі договори буде укладено на 12 місяців.

Прес-служба КП «ЄРЦ»

Леся, 09.11.2012 09:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини