ЄРЦ: по квартплаті майже стовідсотковий розрахунок

За підсумками жовтня на розрахункові рахунки КП «Єдиний розрахунковий центр» надійшло 2 272 126,75 грн., що становить 99% від нарахованої плати за утримання будинків та прибудинкових територій.

Найкраще оплачували мешканці з мікрорайонів Набережної, Коновальця, Чорновола,  центру та Гірки (комунальні округи №2, 4, 9, 10) – понад стовідсоткове надходження коштів. Зрештою, у жовтні по всім округам сплата становила близько 100%.

«Повернення нормального ритму розрахунків є наслідком цілого комплексу заходів. Це і претензійна робота, це і належна оцінка якості послуг. Це і маркетингові чинники: вже чимало споживачів були приємно здивовано розіграшами призів від ЄРЦ, – коментує цифри заступник директора-начальник відділу по роботі зі споживачами Руслана Василюк.

Уподобання споживачів щодо способу та часу оплати залишаються незмінними. 89% платежів надійшли через установи Ощадбанку, 8% мешканців обрали для сплати ПриватБанк.

Продовжувала скорочуватись кількість абонентів, котрі жодного разу не сплачували квартплату в 2012 р. На кінець жовтня це близько 4% споживачів. Детальний звіт про структуру надходжень та витрат доступний на сайті domivka.if.ua.

Прес-служба КП «ЄРЦ»

Леся, 05.11.2012 09:32



Вибір редакції

Найпопулярніші новини