ЄРЦ допомагає СТЕКу всім, чим може

З метою максимально швидкого початку опалювального сезону у будинках, що перебувають в управлінні КП «ЄРЦ» та обслуговуванні ТОВ «СТЕК», до робіт із запуску додатково залучені інші підрядні організації – ТОВ «Бортняк ІФ», ТОВ «Пасічна ІФ», ЖЕО 9, ТОВ «ЖЕО Молодіжний».

В рамках заходів із підготовки до зими КП «ЄРЦ» та його підрядники виконали максимально можливий перелік робіт з герметизації вводів, перевірки димовентканалів, скління, утеплення труб. Також були укладені договори на ремонт теплових вводів в житлові будинки з КП «ІФТКЕ».

Однак, певну стурбованість викликає ситуація по запуску теплоносія в житлові будинки, що підключені до мереж ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія». Зі згаданим підприємством негайно після визначення виконкомом ТОВ «СТЕК» виконавцем послуг з централізованого опалення та підігріву води для населення, ЄРЦ було укладено договори на обслуговування внутрішньобудинкових мереж теплопостачання, повністю аналогічні до таких договорів з КП «ІФТКЕ».

Відповідно до наданих виконавцем послуг кошторисів ЄРЦ уклав договори з ТОВ «СТЕК» і щодо поточного ремонту внутрішньобудинкових систем центрального опалення на загальну суму 122836 грн. Станом на сьогодні проведено розрахунок по укладеним договорам та сплачено авансів на загальну суму 90 000 грн.

На жаль, в силу різних причин наші партнери з ТОВ «СТЕК» не змогли вчасно виконати весь комплекс заходів із запуску теплоносія до кількох десятків житлових будинків.

«Вже на вихідних в місті очікуються морози, тож не час розбиратися де чия робота і чия відповідальність, – стверджує заступник директора ЄРЦ Микола Вітенко. – Більшість наших підрядників, що обслуговують будинкові мережі в інших комунальних округах, задіяні для допомоги фахівцям ТОВ «СТЕК» у запуску тепла. Вони також розуміють, що пріоритет зараз один».

КП «Єдиний розрахунковий центр» висловлює сподівання що спільними зусиллями за день-два буде забезпечене стовідсоткове теплопостачання в оселі іванофранківців.

Прес-служба КП «ЄРЦ»

Леся, 25.10.2012 09:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини