Створено Громадську раду ЄРЦ

4 листопада відбулось установче засідання Громадської ради ЄРЦ. Новий консультативно-дорадчий орган допомагатиме муніципальному управителю в ухваленні ключових рішень.

Основними завданнями ради стануть реалізація мешканцями права на управління спільним майном, участь представників громадськості при проведенні конкурсів на виконання житлово-комунальних послуг, підвищення повноти, якості, стандартів житлово-комунальних послуг, участь в реалізації проектів з енергозбереження, модернізації, капітальної реконструкції житлового фонду.

Члени ради братимуть участь при вирішенні спорів між співвласниками, обговоренні питання благоустрою територій, а також визначенні пріоритетів з поточного та капітального ремонту житлового фонду.

До складу Громадської ради увійшли найактивніші мешканці будинків, що перебувають в управлінні ЄРЦ – Надія Вигівська, Володимир Вірастюк, Олександр Заславський, Юрій Ільків, Тарас Кобець, Роман Лукинюк, Василь Пушко, Людмила Терещенко та інші. Загальний склад ради – 21 чоловік.

На установчому засіданні члени ради заслухали річний звіт про роботу ЄРЦ, обмінялись думками та пропозиціями з цього приводу. Було піднято питання обмеження чи впорядкування паркування автівок на прибудинкових територіях. Крім того, було висловлено пропозиції з перегляду структури та періодичності окремих послуг з утримання будинків.

Питання обрання голови ради було вирішено ухвалити на наступному засіданні. Секретарем ради було обрано спеціаліста по зв’язкам з громадськістю ЄРЦ Олександра Качанка.

Наступне засідання Громадської ради ЄРЦ заплановане на грудень поточного року.

Прес-служба КП «ЄРЦ»

Леся, 07.11.2012 09:46



Вибір редакції

Найпопулярніші новини