За підсумками листопада на розрахункові рахунки КП «Єдиний розрахунковий центр» надійшло 2 163 632,79 грн

За підсумками листопада на розрахункові рахунки КП «Єдиний розрахунковий центр» надійшло 2 163 632,79 грн., що становить 93% від нарахованої плати за утримання будинків та прибудинкових територій.

В абсолютних цифрах це другий показник по року після проплат жовтня. Найкраще оплачували мешканці з мікрорайонів Каскаду-Позитрону та Пасічної (комунальні округи №1 та 5) – майже стовідсоткове надходження коштів. Найвищий рівень недоплат спостерігається по території колишнього ЖЕО 8.

Уподобання споживачів щодо способу та часу оплати залишаються незмінними. 89% платежів надійшли через установи Ощадбанку, 9% мешканців обрали для сплати ПриватБанк (це на 1% більше, ніж в попередній місяць), по одному відсотку становлять оплати через Брокбізнесбанк та Ідея банк. Найвищим є рівень платежів 19 числа та напередодні вихідних.  

Близько 3% споживачів досі жодного разу не здійснили оплату послуг у 2012 році. З ними підприємством ведеться відповідна претензійна робота.

Детальний звіт про структуру надходжень, а також інформація про розрахунки з підрядниками доступні на сайті domivka.if.ua.

Прес-служба КП «ЄРЦ»

Леся, 05.12.2012 15:52



Вибір редакції

Найпопулярніші новини