Бюджет 2013 для своїх

Як повідомив в коментарях «Малакаві» Дмитро Шлемко, народний депутат, фракція «Батьківщина», бюджет на 2013 рік в абсолютній більшості призначений для олігархів і правоохоронців, прокуратури, СБУ, міліції, судів, тобто для тих, які віддано будуть служити в перспективі Президенту та його команді.

За словами політика, бюджет -  це є баланс доходів і видатків, на основі якого має жити країна. Як зазначає він, країна повинна розвиватися, має бути перспектива. В бюджеті закладаються фінанси для розвитку держави, він повинен забезпечити нормальне  життя тих людей, які живуть за рахунок бюджету.

«В цьому бюджеті практично перспективи нуль, тому що для розвитку немає жодної копійки, з місцевим самоврядуванням теж  проблеми, бюджет розрахований навіть гірше ніж на нинішній рік. Але у цьому бюджеті, як завжди, є для своїх рідних олігархів закладено солідні гроші », - розповідає Дмитро Шлемко.

Як зазначає народний депутат, в бюджеті закладений небувалий дефіцит більше50 млрд. гривень.

«Безперечно, в цьому бюджеті, як завжди, зростають витрати на президента і на всі органи, які віддано йому будуть служити», - додав Дмитро Шлемко.

 

 

Леся, 05.12.2012 12:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини